U moet ook weten hoe het was beschadigd, zodat u weet hoeveel het gaat kosten om het te repareren. Als u niet het exacte model dat u wilt, kunt u de specificaties die door de fabrikanten gebruiken om erachter te komen wat het scherm is compatibel met uw model.

* U moet ook weten hoe groot het scherm is. Het is makkelijker om een ​​LCD-scherm dat is iets groter dan je nodig hebt het te kopen, en dan vinden een display dat is iets kleiner.

* Als u in staat om een ​​scherm dat klaar is voor de installatie te kopen zijn, dan zal u de beste deal te geven. Als je niet om te wachten voor de levering, kunt u proberen om het scherm van de leverancier rechtstreeks te kopen, in plaats van dat van een externe leverancier te kopen.

* Als u het bestellen van een scherm op de lijn, zorg ervoor dat u de instructies op het scherm dat je bestelt zorgvuldig door te lezen voordat u de bestelling. Dit zal helpen om de bestelling correct te plaatsen.

* Het scherm moeten worden vastgesteld om de weergave zo goed mogelijk. Je moet in staat zijn om het scherm te houden in je hand, in plaats van naar het scherm voor je te houden, en dit zal u toelaten om het scherm goed te inspecteren.

* De leverancier moet je goed op het scherm te sturen, zonder schade aan de verpakking. Zorg dat uw beeldscherm niet naar het verkeerde adres.

* Als u het scherm voor speciale evenementen sturen, dan moet u deze sturen met alle benodigde accessoires, zoals tapes, mounts, enz. Dit zal ervoor zorgen dat het aankomt op het evenement in de juiste conditie.

.

Ook interessant

It services

Het kiezen van Een ITP VerkoperIT-diensten zijn zeer populair geworden voor bedrijven om hun IT-behoeften voldaan, zonder extra kosten. Veel kleine en ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Hoe om te Gaan Over het Kiezen van een Laptop Reparatie Service ProviderAls u op zoek bent naar laptop reparaties, dan is het belangrijk dat u de hul ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Revisie Laptops - Laptop Gerenoveerd Door Revisie LaptopsHet grootste deel van de tijd, laptop fabrikanten bieden een upgrade op de laptop gerenoveerd ...

Lees verder