De beste manier om computers te repareren

Voor iedereen die eraan gewend is om zijn computer de hele dag in huis te hebben, is het moeilijk voor te stellen dat hij naar zijn werk gaat en dan een kapotte computer heeft. Wanneer uw pc zonder duidelijke reden stopt met werken, kunt u er vrij zeker van zijn dat er bepaalde dingen zijn die u kunt doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat het goed blijft werken.

Herstellingen Computers

Een van de eerste dingen die u moet doen als u niet zeker weet waarom uw computer plotseling niet meer goed werkt, is het register van uw computer opschonen. Het register is een grote database die allerlei soorten bestanden opslaat die uw computer nodig heeft om te kunnen worden uitgevoerd. Dit kan uw computer ongelooflijk traag maken als u er geen gebruik van maakt.

Om dit deel van uw pc op te ruimen, moet u het menu Start openen, "registereditor" typen en vervolgens op het gereedschapspictogram klikken dat verschijnt. Zodra je dit hebt gedaan, verschijnt er een nieuw venster. Als u dit nog nooit eerder hebt gezien, vindt u het misschien een beetje verwarrend, maar in feite geeft het u een lijst met alle verschillende onderdelen van uw computer die het register bevat.

Het belangrijkste deel van het register staat bekend als de "registersleutel". Hier bewaart uw computer alle instellingen en opties die nodig zijn om uw computer te laten werken. Het bespaart veel ervan in de vorm van een reeks verschillende sleutels, die allemaal uniek zijn voor uw systeem. De registersleutels worden in het register opgeslagen, zodat ze door het Windows-besturingssysteem kunnen worden geopend wanneer u ze nodig heeft.

Helaas maken veel mensen de fout te denken dat het register iets is dat ze kunnen bewerken en wijzigen om problemen op hun pc op te lossen, maar in feite kan het niet door Windows zelf worden opgelost. U moet het openen met de Windows-registereditor en om dit te doen, moet u een goed programma voor het opschonen van registers kunnen gebruiken.

Er zijn veel softwareprogramma's voor registerherstel op internet, maar de waarheid is dat ze niet allemaal het werk zullen doen dat u nodig hebt. Er zijn een paar hulpprogramma's voor registerherstel die uw pc daadwerkelijk aanzienlijk versnellen, terwijl er andere zijn die puur nutteloos zijn.

Ook interessant

It services

Het kiezen van Een ITP VerkoperIT-diensten zijn zeer populair geworden voor bedrijven om hun IT-behoeften voldaan, zonder extra kosten. Veel kleine en ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Hoe om te Gaan Over het Kiezen van een Laptop Reparatie Service ProviderAls u op zoek bent naar laptop reparaties, dan is het belangrijk dat u de hul ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Revisie Laptops - Laptop Gerenoveerd Door Revisie LaptopsHet grootste deel van de tijd, laptop fabrikanten bieden een upgrade op de laptop gerenoveerd ...

Lees verder