Dit is slechts tijdelijk en kan niet schadelijk voor uw iPhone.

Als je een iPhone hebt, kunt u proberen het installeren van een iPhone OS upgraden, zelfs als u op dit moment een iPhone 6, iPhone 6 Plus, of iPhone SE. Deze upgrade zal u toelaten om te profiteren van alle nieuwe functies die beschikbaar zijn voor u op een nieuwe iPhone.

Als je al een iPhone hebt en wilt upgraden, zijn er een paar stappen die u moet nemen. Zorg er eerst voor dat je verbonden bent met het internet, zodat u uw iPhone kunt bijwerken, downloaden van de iTunes en de iPod-app op je iPhone, of downloaden van nieuwe bestanden van het internet.

U kunt dit doen door middel van een quick unlock code vanaf een iPhone-accessoire of u kunt uw vingerafdruk te ontgrendelen uw iPhone te gebruiken. U kunt dit doen door naar boven te vegen vanaf de onderkant van je iPhone-scherm. Om je snel unlock code in te voeren, simpelweg uw vinger over het scherm zo snel als je kunt.

Zodra u uw snel unlock code hebt ingevoerd, moet u uw iPhone aansluiten op de computer om de benodigde bestanden te installeren. Als u geen verbinding kunt maken met de computer via uw draadloze verbinding, moet u uw iPhone uit te schakelen. Zodra u klaar bent het aansluiten van je iPhone, zult u dan in staat zijn om het proces van het installeren van een iPhone OS upgrade te voltooien.

Alles wat je moeten doen is om de nieuwe iPhone-update en installatiebestanden te downloaden naar uw computer. U hoeft niet om uw iPhone aangesloten op de computer als u het in uw tas of koffer. Als u dit niet kunt doen, sluit deze aan op een stroombron, zoals een stopcontact, in plaats daarvan.

Als u problemen ondervindt met uw nieuwe iPhone, dan kunt u altijd het huren van een iPhone reparateur. Echter, als je al een slechte ervaring met uw iPhone hebt gehad, kunt u om uw iPhone zelf repareren.

.

Ook interessant

Iphone reparatie

iPhone ReparatieAls je je iPhone voor minstens een paar maanden heb gehad, dan bent u waarschijnlijk bewust van de noodzaak om het te controleren op ...

Lees verder

Reparatie Iphone

Dit is slechts tijdelijk en kan niet schadelijk voor uw iPhone. Als je een iPhone hebt, kunt u proberen het installeren van een iPhone OS upgraden, z ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Hoe om te Herstellen van de iPhone Met SoftwareOm de iPhone weer in de normale toestand, moet u downloaden en gebruiken van de juiste tools om het te ...

Lees verder