Het eerste voordeel van het opzetten van dit nieuwe netwerk is dat u niet vastzit aan het oude contractnetwerk. Ten tweede werkt de iPhone niet met een netwerk waarvoor u een andere telefoon moet kopen.

Ten slotte kunt u nog steeds alle dingen doen die u wilt doen wanneer u ze wilt doen. Als u informatie probeert te vinden over hoe u een bepaald spel op een iPhone kunt spelen, kunt u het spelen zonder dat u daarvoor geld hoeft uit te geven. Met deze twee grote voordelen kunt u uw iPhone blijven gebruiken zoals u dat altijd heeft gedaan.

Het nadeel van het kopen van je eigen netwerk voor je iPhone is dat je voor de hardware moet betalen. Als u extra geld rondslingert en een beperkt budget heeft, kunt u overwegen om een ​​tweede betaling voor de hardware te doen in plaats van uw eigen iPhone te kopen.

Apple maakt het je heel gemakkelijk om de juiste accessoires voor je iPhone te krijgen zonder verzendkosten te betalen. Meestal zult u echter merken dat ze niet gratis worden verzonden.

In de meeste gevallen bedragen de verzendkosten slechts $ 40, wat veel goedkoper is dan wanneer u uw eigen iPhone bij Apple koopt. Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone bij een willekeurig aantal online winkels te bestellen, waaronder eBay of Amazon.

Om te voorkomen dat u de verzendkosten op een iPhone moet betalen, moet u online rondkijken om te zien of er een aantal groothandels zijn die gereviseerde producten aanbieden waarmee u uw iPhone tegen een lagere prijs kunt laten repareren. Zelfs als u uiteindelijk een gereviseerd apparaat bij hen koopt, bespaart u nog steeds geld op verzendkosten omdat u niet hoeft te betalen voor het gereviseerde artikel totdat u het daadwerkelijk gebruikt.

Zorg ervoor dat u controleert of de winkel gratis verzending en garanties biedt voor de goederen die u koopt. Hoewel er tal van online winkels zijn die u alles willen verkopen, van boeken tot computers, zult u waarschijnlijk nog meer geld besparen als u ervoor zorgt dat u precies weet wat u wilt voordat u iets koopt. Dit zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u wilt en dat u de beste deals krijgt voor het artikel dat u zoekt.

.

Ook interessant

Iphone reparatie

iPhone ReparatieAls je je iPhone voor minstens een paar maanden heb gehad, dan bent u waarschijnlijk bewust van de noodzaak om het te controleren op ...

Lees verder

Reparatie Iphone

Dit is slechts tijdelijk en kan niet schadelijk voor uw iPhone. Als je een iPhone hebt, kunt u proberen het installeren van een iPhone OS upgraden, z ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Hoe om te Herstellen van de iPhone Met SoftwareOm de iPhone weer in de normale toestand, moet u downloaden en gebruiken van de juiste tools om het te ...

Lees verder