Idee van de Gift van de werknemer

Er zijn veel verschillende manieren waarop u uw bedrijfskaarten kunt gebruiken voor uw werknemers. Limieten instellen voor werknemersuitgaven aan voordelen voor het bedrijf. Een eerlijk beeld krijgen van zakelijke uitgaven.

Het kan ook nuttig zijn om ook het bedrijfsbeleid inzake bedrijfscreditcards te herzien. In de meeste gevallen staat een bedrijf niet toe dat werknemers langer dan een paar maanden achter elkaar een saldo op hun kaart hebben staan. Veel bedrijven bieden creditcards aan die aan hun lopende rekening zijn gekoppeld. Als een bedrijf u toestaat om werknemers aan een creditcard toe te voegen, kunnen ze ook de mogelijkheid bieden om extra kredietlijnen aan te schaffen bij de kaartaanbieder om extra aankopen voor werknemers te financieren.

Veel creditcards kunnen door medewerkers op veel verschillende manieren worden gebruikt. Als u zich geen krediet op de creditcard zelf kunt veroorloven, kunt u in plaats daarvan wellicht een bankrekening gebruiken. Dit vereist dat de werknemer kan aantonen dat hij een bankrekening heeft voordat het krediet kan worden gebruikt.

Relatiegeschenken zijn ook een geweldige manier om uw medewerkers te belonen. Het geven van werknemerskaarten is ook een geweldige manier om uw werknemers te belonen. Er zijn veel verschillende bedrijven die relatiegeschenken aanbieden die kunnen worden uitgedeeld.

Enkele van de beschikbare relatiegeschenken zijn sieraden, gegraveerde pennen, cadeaubonnen voor lokale restaurants, spabehandelingen, cadeaubonnen voor winkels en nog veel meer. Het beste is dat al deze giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Een van de beste dingen van relatiegeschenken is dat ze kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van het bedrijf, het logo, een slogan of wat je maar wilt. Deze relatiegeschenken zijn online verkrijgbaar en bij de meeste bedrijven kunt u een persoonlijk bericht of bedankbriefje toevoegen om het extra speciaal te maken.

Kortingen voor werknemers kunnen voor elk bedrijf erg belangrijk zijn. Er zijn een aantal bedrijven die werknemerskortingen aanbieden aan werknemers die lid worden van hun club. Kortingen kunnen variëren van één procent tot een percentage van een specifieke service.

Ook interessant

Drukkerijen

Drukwerk voor ZakelijkePrinting heeft een breed toepassingsgebied en het kan worden gebruikt om bruikbare grafische media te maken in een verscheide ...

Lees verder

Beletteringen

Vinyl belettering - Mooie belettering voor uw auto, huis, kantoor of bagageVinylbelettering wordt al lang gebruikt voor het versieren van briefhoofde ...

Lees verder

Briefpapier Drukken

Waar u op moet letten bij het afdrukken op papierHet bedrukken van briefpapier is essentieel, omdat het u helpt om uw merkboodschap stevig te verster ...

Lees verder