Houten Terras Bouw

Wood Terrace is niet hetzelfde als beton Terrace. Hout terras kan worden gebouwd in een verscheidenheid van manieren. Voor een groot bouwproject, wilt u misschien overwegen het inhuren van een professioneel bouwbedrijf.

Houten Terras

Een basisconstructie techniek is "Front Porch." Hierbij zijn twee parallelle latten die langs de voorkant van het huis. De latten lopen parallel aan elkaar als ze bij elkaar komen.

Wanneer de latten samenkomen, wordt het hout boven de rest van het huis verhoogd en de grond raakt in een hoek. Het punt waar de lamellen voldoen aan de heet "binnenwand." Aangezien het hout naar binnen buigt, laat lucht en licht door het huis te passen.

Een andere manier om te bouwen hout heet "grote hal." Dit is een rechte lijn die loopt van de buitenkant naar de binnenkant van het huis. Het leidt tot een deel van het huis dat geen toegang tot de binnenkant van het huis heeft.

Wanneer het hout buigt in een rechte hoek, het fungeert als "Einde Porch." De deur niet naar buiten openen, maar naar binnen. Licht en lucht zijn toegestaan ​​om het huis binnen, terwijl de rest van het huis wordt gehouden strak sloot.

Als houten planken worden gelegd over latten die zijn gelegd op de leien, de houten planken vormen de andere muur. Het blokkeert het geluid en helpt isoleren van de rest van het huis.

Ook interessant

Bouw

Bouw Behoeften van Verschillende Soorten HuizenDe bouw is een noodzakelijke activiteit in elk huishouden. Huizen, moeten fabrieken, auto's, machines, ...

Lees verder

Bouwafwerking

Loodgieter Opdrachten In De Bouw SectorDe kunst van het pleisterwerk is zeer belangrijk voor de bouwsector. Er zijn veel banen in verband met deze bez ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Tips Voor het Vinden van een Goede Aannemer Voor Uw bouwprojectBouwmaterialen maken voor de fundering van een bouwproject. Zij moeten veilig, duurzaa ...

Lees verder

Bouw

Interessante links