Wat is een beveiligingsaudit

Wat Is een Security Audit?

Als je denkt aan een security audit, je geest gaat waarschijnlijk rechtstreeks naar de nieuwste superheld film of spionage thriller. Maar dit soort bezoek kan gebeuren met een website en kunnen heel het eye-opener voor veel bedrijven en organisaties die zich niet bewust van wat er achter de schermen zijn. Een website security audit kan vele vormen aannemen, maar ze allemaal te maken met het gebruik van de diensten van professionals van een derde partij om de beveiliging van een website te bekijken.

Als u nog niet gehoord van een website security audit, kan het zijn dat de meeste organisaties nog nooit een dergelijk onderzoek te krijgen. Ze worden echter steeds populairder als gevolg van de recente problemen veiligheid en ze tonen geen tekenen van vertraging. Dus hoe werkt dit proces?

Eerst en vooral, zal de website security audit professionele zoeken naar mogelijke gaten in de beveiliging die mogelijk kan leiden tot iemand om toegang te krijgen tot hun website of op andere wijze de integriteit in gevaar brengen. Hij of zij zal gaan over de site en zorg ervoor dat het echt veilig te stellen door een van beide het maken van kleine, niet-invasieve wijzigingen of het uitvoeren van een full gehele site audit. Hoe dan ook, het zal resultaten aan de organisatie te bieden en als er iets moet worden gedaan, zal de professional de nodige aanbevelingen te doen.

Accountants zijn in het bedrijf van het identificeren van problemen die ofwel gemeenschappelijke of kritiek. Als er iets niet goed gaat dan is er een goede kans dat er iets fout gaat. Deze personen zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te weten welke delen van de site moet worden gecontroleerd en welke niet zou moeten.

Na de audit, zal de accountant dan raden de nodige wijzigingen of upgrades aan het bedrijf, variƫrend van de installatie van een betere firewall-software updates en verfrist om oudere gereedschap of software die zijn bekend om gaten in de beveiliging te laten in uw systeem. Soms duurt het iets eenvoudigs als een wachtwoord te resetten naar een gat in de beveiliging volledig op te lossen. Het andere ding dat de accountant zal doen, is herziening van alle andere documentatie en elke contracten om ervoor te zorgen dat de veiligheidssystemen op uw website up-to-date.

U kunt gebruik maken van de diensten van de professionele te maken wanneer dat nodig is. Het is belangrijk te onthouden dat je niet hoeft te betalen voor deze dienst, maar de meeste bedrijven doen. De kosten zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder hoe groot het bedrijf is en of ze hebben alle huidige bezorgdheid over de veiligheid.

Ook interessant

Website beveiliging

Dit type spyware kan gevoelige informatie over uw surfgedrag verzamelen en opslaan, waaronder welke webpagina's u bezoekt, wanneer u ze bezoekt, hoe ...

Lees verder

Databeveiliging Interne Netwerk

Gegevensbeveiliging in de ondernemingEr zijn drie belangrijke elementen die bijdragen aan gegevensbeveiliging in de onderneming: het vermogen van werk ...

Lees verder

Databeveiliging Online

Wat Zijn De Beveiliging Van De Gegevens Online?Data Security Online is de term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een praktijk van het hebben van ...

Lees verder