Terwijl veel bloggers gebruiken deze methode, heb ik heel weinig blogberichten met foto's opgenomen op een blog gezien. Dus als je niet bekend bent met bloggen of als je niet schrijven over uw beroep, is het best aan de stok met een regelmatige artikel. Deze vorm van marketing kost u veel tijd of geld, dus het is niet iets wat je moet negeren als je wilt doorgaan met uw bedrijf te promoten op het web.

Vervolgens kunt u uw Instagram rekening te houden op de weg. Nu, niet iedereen reist op vliegtuigen, maar je kunt je Instagram-account gebruiken om foto's plaatsen van jezelf op boten, fietsen of auto's. U kunt uw Instagram-account gebruiken om foto's van mensen die deel uitmaken van uw team te posten - u zult een aantal ernstige gratis reclame krijgen van volgelingen die je niet goed kent, en je krijgt ook meer verkeer, omdat je berichten kan gemakkelijk worden gevonden door gebruikers.

Nu, in aanvulling op het gebruik van uw Instagram-account om uzelf en uw bedrijf te promoten, een andere eenvoudige oplossing is om een ​​Instagram-widget toevoegen aan uw site. Dit helpt u Instagram bevorderen, zelfs wanneer uw site niet actief is. Bijvoorbeeld, zou u een locatie te bezoeken en het aanbod af, dan post een foto van u in het restaurant.

Een andere strategie voor het gebruik van online marketing op Instagram is om een ​​website waarmee u een bijschrift en avatar te plaatsen op een afbeelding te gebruiken. U kunt gebruik maken van uw eigen foto's of afbeeldingen, of het gebruik van iemand anders. Of, kunt u een afbeelding die al op je Instagram pagina, die dingen nog gemakkelijker voor uw publiek maakt gebruik.

Tot slot, als u op zoek bent naar een manier om meer zichtbaarheid voor uw bedrijf, overweeg dan het posten op Facebook, MySpace en Twitter, onder anderen. Elk van deze sites heeft miljoenen gebruikers, dus het is niet verwonderlijk dat veel potentiële klanten delen hun feeds. Vergeet niet, het doel is hier om uw zichtbaarheid te vergroten.

Als u al de dingen doet op Facebook, Twitter en MySpace, overwegen toetreding tot hun netwerken. Terwijl Facebook en Twitter te groot om te gaan gebruiken voor uw bedrijf kan zijn, kan de kleinere belangrijke marketing voordelen te bieden.

.

Ook interessant

Online marketing

Online Marketing - De basisOnline marketing is tegenwoordig een van de meest populaire manieren om producten en diensten te leveren en te verkopen. He ...

Lees verder

SEO

SEOAls je een website bezit, dan weet je waarschijnlijk wel dat een hoge ranking in zoekmachines heel belangrijk is. En als je hier nog niet zo bekend ...

Lees verder

Adverteren

Veel professionals tijd doorbrengen denken over marketing en reclame, zodat ze zichzelf en hun producten of diensten kan bevorderen. Anderen huren va ...

Lees verder