Interim Office Oplossingen

Interim oplossingen kunnen complex zijn, want het is een situatie waarin u werkt met een bedrijf dat geen eigenaar of beheerder van de woning, maar is het kopen van de activa en ze te vervangen door één dat wel doet. Er zijn veel verschillende soorten van interim-oplossingen.

Interimkantoor

Je zou kunnen werken met een makelaar om diensten voor een snelle verkoop of afscherming bieden om uw krediet te verbeteren, om een ​​huis te herfinancieren mogelijk te maken, of omdat het eigen vermogen van de kredietverlener in het pand is laag en ze willen snel te verkopen om hun financiële risico's te minimaliseren. Ze kunnen ook activa die ze beschermen door het voorkomen van een afscherming. De uiteindelijke beslissing is aan u, de geldschieter, maar je zult een beter begrip van wat een geldschieter is op zoek naar als u doorgaat met de aanvraagprocedure.

Een voorbeeld van een tijdelijke oplossing is het hebben van een huurder-financiering van de bedrijfsactiviteiten op zoek naar huurders die willen verhuizen naar een woning en krijgen een lease. Het is niet eenvoudig om een ​​appartement of een huis te huren, dus sommige verhuurders liever verhuren eenheden om zeker te zijn dat ze een gestage stroom van huurders. De huurder-financiering makelaar of de verhuurder kunnen werken aan een lease-overeenkomst die werkt voor beide partijen.

Een ander type van "interim" is het hebben van een contract bedrijf overname het onderhoud van het pand, terwijl de-tenant financiering bedrijf beweegt in. De verhuurder kan nog steeds omgaan met de dag-tot-dag operaties van het gebouw, maar de huurder de financiering van het bedrijfsleven zal zich bezighouden met het onderhoud en de inrichting en de verkoop en reparatie. Het is zinvol om dit soort tussenoplossing gebruiken wanneer u bent klaar om te sluiten op een terrein.

Als de eigenaar is het werken met een "cash out" hypotheek te herfinancieren, dan is de tijdelijke oplossing is om een ​​geldschieter om de herfinanciering te financieren en het eigen vermogen uit de woning te krijgen. Dit wordt meestal behandeld als een cash-out herfinancieren die niet de toestemming van de eigenaar vereist.

Wanneer u werkt met een geldschieter van het eigen vermogen uit de woning te krijgen, de beste ding om te doen is om de geldschieter te praten voordat je dicht op het terrein. Zoek uit wat opties die ze bieden om uw geld te krijgen van het huis. Vele malen je kunt hebben het eigen vermogen verwijderd als de geldschieter instemt met een lening te accepteren tegen de eigenschap in plaats van een hypotheek.

Ook interessant

Interim

Deze cursus geeft de noodzaak van een onmiddellijke verbetering in elk deel van het bedrijf. Dit zou de beginner in staat stellen om een ​​website te ...

Lees verder

Droomjob Vinden

Met behulp van Stages Voor een droombaanIs het beter om een ​​tijdelijke baan te gebruiken voor u om droombaan te vinden of moet je geld uitgeven aan ...

Lees verder

Job Vinden

Een baan vinden met behulp van een banenzoekmachineEr zijn verschillende manieren om een ​​baan te vinden, maar ze kunnen variëren afhankelijk van wat ...

Lees verder