Ups Noodstroomvoeding

Bent U het Krijgen van de Juiste voedingsstoffen Uit de Nood te Eten?

In dit artikel gaan we een kijkje op de voordelen van het UP Emergency Food en neem wat industriële processen kunnen worden verbeterd om deze producten beter beschikbaar voor het publiek. Beschouw dit als een update van het vorige artikel over "Behoud en Winning van Food."

Let's talk voor een moment over de verontreiniging van levensmiddelen. We herinneren ons allemaal de verhalen van voedselvergiftiging in restaurants en onze eigen ervaringen mee.

We kunnen ons de vraag stellen wat er zou gebeuren als we met behulp van methoden die niet zo efficiënt waren als ze zouden kunnen zijn? Laten we eens kijken bij dit proces en te zien hoe het kan worden verbeterd om de veiligheid van onze voedselvoorziening te verbeteren.

In de eerste plaats moeten we begrijpen wat er in het bewaren van voedsel en veiligheid. Er zijn drie basiselementen: temperatuur, vochtigheid en lucht.

In een commerciële koelcel, wordt de temperatuur gehandhaafd op de ondergrens van wat veilig is voor het dier of de mens die het eten van het vlees zou zijn. Voor commerciële vis, garnalen, pluimvee, dit is een veilige temperatuur van ongeveer 145 graden.

Watergehalte wordt gecontroleerd door de luchtvochtigheid in de atmosfeer. Vis, garnalen, pluimvee en alle watergehalte in het water zelf. De sleutel is om te blijven bevatte, zodat het niet kan verdampen, waarbij toxiciteit problemen voor mensen kan veroorzaken.

Ook interessant

Industriele processen

De Milieu-Impact van Industriële ProcessenDe meeste industriële processen worden gemaakt door mensen. De activiteiten van de mens - we zien het overa ...

Lees verder

Ups Noodstroomvoeding

Bent U het Krijgen van de Juiste voedingsstoffen Uit de Nood te Eten?In dit artikel gaan we een kijkje op de voordelen van het UP Emergency Food en n ...

Lees verder

Ups Server

Types van Industriële StoomketelsDe Servercommunicatie wordt gebruikt in elk type productieproces dat omvat opwarmt of afgeven van chemicaliën. Het is ...

Lees verder