Het kan dus een probleem zijn om op deze alternatieve energiebronnen te vertrouwen om elektriciteit te produceren, want wanneer het elektriciteitsnet te weinig wordt geleverd, wordt elektriciteit opgewekt uit hernieuwbare bronnen zoals wind- en zonne-energie, maar deze is dan snel opgebruikt.

Een meer haalbare optie voor stroom uit New England is een elektrische generator. Een elektrische generator is een kleine unit die werkt op diesel en op elektriciteit. Ze hebben twee typen, het gesloten systeem, waarbij een brandstoftank onder de grond wordt geplaatst nabij de generator zelf. Het tweede type, open systeem, vereist daarentegen tanks onder de vloer van huizen.

Sommige mensen gebruiken zelfs generatoren op gas voor hun huishoudelijke behoeften, vooral degenen die in koudere klimaten leven. Elektrische generatoren zijn een goede oplossing voor mensen die in een landelijk gebied wonen waar de aardgasvoorziening schaars is. Maar ze hebben regelmatig onderhoud nodig en kunnen niet worden gebruikt in periodes dat de elektriciteitsvoorziening laag is.

Voor mensen die in een stedelijk gebied wonen, is het misschien niet haalbaar om de elektrische generatoren voor huishoudelijke doeleinden te gebruiken. Maar het is nog steeds een goede keuze, omdat deze units kunnen worden gebruikt in noodsituaties of voor het voeden van kleine apparaten zoals koelkasten.

Een huiseigenaar moet het volgende in gedachten houden voordat hij een elektrische generator koopt. De capaciteit is belangrijk om te bepalen hoeveel elektrisch vermogen er in één keer kan worden opgewekt. De efficiëntie en het vermogen van de generator zijn ook belangrijk. De grootte van de opslagtank, hoeveel gas en olie erin zit, de grootte van de opslagtank en de kosten voor het onderhoud van de apparatuur.

De capaciteit van de gasgenerator is belangrijk om te bepalen hoeveel benzine je kunt opslaan. Het rendement van de generator is belangrijk, want als een gasgenerator meer elektriciteit produceert dan hij verbruikt, zal uw elektriciteitsrekening thuis ook hoger zijn. Het laatste dat u wilt, is dat u meer geld moet kosten om uw generator te laten draaien.

U moet een generator kiezen die altijd soepel kan werken en u in ieder geval voldoende voorraad geeft om uw huis of andere kleine apparaten te laten draaien, met name de oven of airconditioning. Het moet ook kunnen werken op elk type brandstofbron zoals propaan, diesel, aardgas of elektriciteit.

.

Ook interessant

Energie

Voordelen van het Gebruik van Zonne-EnergieEr zijn vele voordelen van het kiezen om zonne-energie te gebruiken. Zonne-energie is gratis, gemakkelijk t ...

Lees verder

Aardgas En Elektriciteit

Het kan dus een probleem zijn om op deze alternatieve energiebronnen te vertrouwen om elektriciteit te produceren, want wanneer het elektriciteitsnet ...

Lees verder

Alternatieve Energie

Zonne-energie wordt voornamelijk gewonnen uit de zon, wind en geothermische energie worden geproduceerd door het gebruik van natuurlijke thermische c ...

Lees verder