Dit wordt in de volksmond "huurkoop." Terwijl de meeste mensen beschouwen dit minder flexibel dan leasen via een auto dealer te zijn, is het mogelijk u op te halen en kies de fabrikant van uw nieuwe auto, en zelfs kiezen welke kilometerstand u zult gebruiken om de tijd te vertellen.

Lease betalingen worden doorgaans niet fiscaal aftrekbaar, in tegenstelling tot een lening. Echter, veel huurcontracten voorzien in de mogelijkheid om de auto te nemen uit de lease na betaling voltooid. Dit maakt fiscaal aftrekbaar de aankopen voor veel consumenten.

Voor consumenten die als zelfstandige werkzaam zijn, leasing is een aantrekkelijke optie voor het gebruik van auto financiering. Deze mensen zijn vaak in deeltijd werken en kan niet besteden een groot deel van hun tijd om hun voertuig financiering. Dit type lease geeft hen de mogelijkheid om een ​​voertuig te krijgen zonder te betalen van grote sommen geld.

Een andere zeer betaalbaar alternatief voor auto leasing is het kopen van een bestaand voertuig en leasing het. In de meeste gevallen zijn deze huurcontracten zijn voor een bepaald aantal maanden en kan worden ondertekend voor zo een permanente deal of kan worden omgezet in een huurovereenkomst voor zo weinig als drie maanden. Dit kan vooral handig voor degenen die eigenaar zijn van een nieuwe auto, maar kan zich niet veroorloven om de volledige kosten van het voertuig op het moment van aankoop te betalen.

Ten slotte kan huurovereenkomsten ook worden gebruikt om de maandelijkse lease-betalingen te betalen. Meestal is dit type overeenkomst is voor een bepaalde periode, meestal tot twaalf maanden. Wanneer u uw lease-betaling hebt betaald en de auto is teruggestuurd naar de dealer, kunt u betalen uit de resterende saldo met een verkoop.

Leasing is rond voor decennia. Het is een optie voor de consument die een voertuig nodig hebben en kan niet ronduit veroorloven de kosten van een voertuig. Dus, als je in de markt voor een voertuig, neem een ​​kijkje op autoleasing.

.

Ook interessant

Automotive

Hoe je in het Verleden Een Auto Verzekering ProbleemU kunt een grote fan van de sport, maar de meesten van ons zijn niet echt geweldig bij het rijden. ...

Lees verder

Auto kopen

De Beste Plaatsen Om Een Auto Te KopenHet kopen van een auto is nooit een gemakkelijke ding om te doen. Dit is vooral het geval wanneer je gaat om een ...

Lees verder

Waar opletten als ik een auto koop

In het leven van vandaag, is het niet langer noodzakelijk om naar deze bedrijven persoonlijk om een ​​auto te kopen. U kunt nu online winkelen op hun ...

Lees verder